Kom naar ons

OFFLINE WEBINAR 
want marketing hoort
persoonlijk te zijn

Tijd voor een vliegende groeistart!

We worden allemaal blij van groei. We zitten ook vast in de waan van de dag. Je weet dat je een plan moet maken om te groeien. Maar waar begin je? Kom naar ons tweede OFFLINE WEBINAR Marketing doe je zo! en kom erachter! Sterker, je bent er dan al aan begonnen.

De essentie van marketing onthuld

In een middag voel je de essentie van wat marketing is en hoort te zijn. Je krijgt een waardevol overzicht van de belangrijkste aspecten van marketing die jouw bedrijf helpen groeien. Geen trucs voor snelle rijkdom, maar een eerlijke manier om in (opr)echt contact te komen en te blijven met je klanten. Dat werkt namelijk ook op de langere termijn.

Wil je echter de diepte in en volledige regie over je marketing? Dan zullen we je verleiden om de volledige leergang “Marketing doe je zo!” bij ons te volgen.

5 redenen om te komen

(of toch maar thuis te blijven)
Je hebt weinig tijd en grote ambities voor groei
w
Je vindt het leuk om ervaringen te delen met andere ondernemers
(en wilt leren van praktische professionals)
Je wilt inzicht in ontwikkelingen binnen marketing  en wat ze voor jouw business kunnen doen
(het is eenvoudiger dan je denkt!)
Je bent een doener en wilt de regie hebben over jouw
marketing strategie
(maar houdt niet van theorisch geneuzel)
Je bent dol op voorbeelden van bedrijven zoals die van jou
(en niet die van Apple, Unilever of Tesla)
Bonus: je houdt van goede gesprekken en lekker eten
(en een goed glas wijn)

Hét OFFLINE WEBINAR Marketing doe je zo!
op 27 maart 2019

We ontvangen je in DE NIEUWE STAD,
het hippe stadspark van Amersfoort,
makkelijk bereikbaar per auto en trein

Oude Fabrieksstraat 15
3812 NR Amersfoort

Op woensdag 27 maart 2019
van 13.30 tot 17.30 uur

Deze middag is waardevol qua inhoud, netwerk en is inclusief drankjes, hapjes en borrel. We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten, namelijk €47,- (dit krijg je terug bij inschrijving van de leergang “Marketing doe je zo!”)

Ontmoet onze trainers

Igor Pont
strategie & concept

Fredrik Melchior
storytelling

Nanda Idink
branding & communicatie

Ricardo Bravenboer
brand design

Leo Rietbergen
processen automatiseren

Jasper Runneboom
online marketing

Ja,

ik kom 27 maart 2019 naar het
OFFLINE WEBINAR ‘Marketing doe je zo!’

We ontrafelen de essentie van marketing voor je. Je krijgt een helder overzicht van hoe je je groei eenvoudig kunt beginnen en je ontdekt én ervaart de kern van succesvolle marketing – het is een tipje van de sluier van onze leergang. 

Je ontmoet andere ondernemers, verrijkt je kennis en wordt verwelkomd met koffie, thee en lekkers om 13.30 uur en bites & drinks om 17.00 uur! En ja, dat allemaal voor een kleine bijdrage van €47 (die je ook terugkrijgt wanneer je je inschrijft voor de leergang ‘Marketing doe je zo!‘).

Ja,

ik kom graag naar een volgende
OFFLINE WEBINAR ‘Marketing doe je zo!’ Houd me op de hoogte!

Bij onze offline webinar ontrafelen de essentie van marketing voor je. Je krijgt een helder overzicht van hoe je je groei eenvoudig kunt beginnen en je ontdekt én ervaart de kern van succesvolle marketing. Een ontdekking die zelfs de meeste marketeers nog niet weten.

Mocht je nu al méér willen, dan kan dat! In januari start de leergang “Marketing doe je zo!” en daarvoor is nog wel plaats! Lees er hier meer over!

Wie zijn wij en wat verbindt ons?

De 5 marketingprofessionals die Incademy zijn begonnen hebben, naast dat zij zelf ondernemers zijn, twee dingen die hen bindt:

  • Ze houden van mooie, eerlijke en krachtige merken en helpen organisaties oprecht om hun volledige potentieel te bereiken. Soms door eruit te halen wat er al in zit, soms door ze te helpen veranderen in de organisatie die ze zouden moeten zijn.
  • Ze werken allemaal met de enige wetenschappelijke methode voor "emotive branding" ter wereld: 23plusone. Deze methode voegt de positieve emotionele dimensie toe aan jouw merk of organisatie en elimineert effectief de (noodzaak voor) list en bedrog om klanten te krijgen die je verdient. Alle beslissingen worden in principe emotioneel genomen en achteraf gerationaliseerd (ja, óók in B2B). Deze methode helpt dit proces in evenwicht te brengen en zorgt voor een positief elan en gelukkige merken.

Incademy is een opleidingsinitiatief voor en door ondernemers.

Meer weten?
www.incademy.nl
info@incademy.nl
085 - 00 22 351

Incademy
Woestijgerweg 18
3817 SK Amersfoort

BTW – NL167774116B02
KvK – 56514727